Tervetuloa uuden osan pariin, joka onkin nyt epäonneosa, koska numero on 13. Epäonnea on jo vähän ilmennyt, minulle tuli pelissä bugi. Ei mitään vakavaa, Luvenia vaan ei tule millään kylään vaikka olisi kuinka hyvä suhde... No nyt tämä osa, ilman Luveniaa ja Skyleriä valitettavasti :(

 

Gosse piti laulamisesta aivan kuin suurin osa muistakin Hillin sukuun kuuluvista. Gosse ei tosin ollut vielä niin lahjakas, kun Ulric esimerkiksi joka lauloi joka päivä.

Illalla asiat alkoivat mennä huononmpaan suuntaan. Adele ja Viki ovat sotarintamalla, yksikään illalla vieraillut ei ollut säilynyt ilman säikäytystä. Puhumattakaan perheenjäsenistä. Nyt oli vuorossa Gosse.

"Aave! Äiti, isi, aave!" kirkui Shelton. Kun Riki ryntäsi huoneeseen, oli Viki jo mennyt hautaansa. "Näit unta. Rauhoitu" Riki rauhoitteli. Minä en ymmärä, mitä vikaa on siinä että näkee isoisoisänsä.

Gosse arveli Vikin säikäyttäneen hänet laiskuuden vuoksi. "Ikinä en ole enää laiska ja itsepäinen!" lupasi Gosse ja ryhtyi heti tuumasta toimeen. Nova oli yllättynyt ja iloinen Gossen avulaisuudesta.

 

"Taas kerran. Säilyin tänäänkin hengissä" totesi Nova joka joutui melkein joka yö Adelen säikäyttämäksi. Taisi johtua että Adelen mielestä Nova oli ei toivottu. En kyllä ymmärä mite joku voi kiusata minun rakasta lempisimiäni.

Aamu sarasti. Nova halasi itkuisena ystäväänsä, joka oli myös lääkäri. Ulric oli saanut kohtauksen, ja oli nyt heikkona. Karolakaan ei enää ollut niin vetreä kuin nuoruudessaan.

Illalla koitti Ulricin aika. Nova itki kovaan ääneen, kun viikatemies tuli. "Haista sinä kuule..." Nova mutisi mutta tiesi sen olevan turhaa. Seuraavana iltana myös Karola siirtyi tuonpuoleiseen. Nyt ei ole enää vanhuksia talossa.

Piristystä toi hieman lamppu, joka tuotiin Hilleille. Harrastaminen tosiaan kannattaa.

Shelton koski varovasti lamppua, ja sen sisältä alkoi tulla pinkkiä kaasua. Shelton hyppäsi ilmaan säikähtäneenä, ja tuijotti lamppua.

 

"Toteutan kolme toivomustasi" sanoi ulos tullut henki. Shelton oli aivan onnessaan, ja toivoi ensin että olisi ikuisesti onnellinen.

 

Adele tuli heti näyttämään, ettei talossa olisi onnea, varsinkaan kolmantenatoista osana!

Shelton piilotti lamppunsa sängyn alle, mutta avulias Gosse päätti siivota sänkyjen alustat ja löysi lampun. Hän koski sitä vahigossa, jolloin henki tuli esiin. Gosse toivoi ikuista onnelisuutta.

Koiratkaan eivät olleet järin hämmentyneitä vanhuksien kuolemasta. varsinkaan Nasse.

"Koskitko lamppuuni!" karjui Shelton. "Minun piti herättää isovanhemmat eloon senkin ääliö!" hän jatkoi. Gosse pyyteli anteeksi, ja Shelton hyväksyi anteeksipyynnön. Yhdessä he päättivät säästää viimeisen toivomuksen.

Gosse oli yhä hyvin avulias.

Gossen teinikuva katosi, mutta tässä joka tapauksessa Shelton. "Kuule nyt, olet yrittänyt ottaa minusta hyvää kuvaa jo kymmenen minuuttia. Olenko minua niin vaikea kuvata?" kysyi Shelton.

Gosse oli odottanut teini-ikää kuin kuuta nousevaa. Vihdoin hän voisi alkaa seurustelemaan!

Viiden pelattavan simin tulon jälkeen vihdoin löytyi tämä ihan mukava postinkantaja. Katri ei voinut vastustaa Gossen hymyä.

Gosse päätti antaa Katrille uuden tyylin, jotta tyttö jonain päivänä kehtaisi tulla sukuun.

Ei taas. Olin vahingossa adoptoinut Nassen liian vanhana, joten koira sai heittää hyvästit kopilleen.

Gossea koiran kuolema ei häirinnyt. Hän keskittyi enemmän Katriin, jonka kanssa oli alkanut seurustelemaan.

Shelton sen sijaan välitti enemmän. Hän pyysi lampunhengeltä heidän koiransa henkiin, ja petti Gosselle antamansa lupauksen.

Tuskinpa Gosse siitä harmistuu, hän kun on nyt Katrin kanssa. He suutelevat toisiaan...

Anteeksi osan lyhyys, ensi osan lupaan pitemmäksi, silloin seurataan Gossen ja Sheltonin elämää.

Nyt on kuitenkin vuorossa kysymys, jonka olen halunnut esittää teille. Kumman haluaisit nähdä jatkavan Hillin sukua, Gossen vai Sheltonin? Kummasta pidät enemmän? Vastaa perijä-äänestykseen kommentissasi. Jokainen voi antaa kaksi ääntä, koska Hilleillä ei ole  niin paljon lukijoita. Toivon että jokainen lukija äänestää :)