Uusi osa tuli ulos näinkin pian, sillä olen innostunut pelailemaan asuntolalla. Olen ehtinyt myös pelailla Novalla ja Rikillä. Riki kuoli, mutta Nova sai hänet henkiin. Mutta nyt tämän osan pariin :)

 

Shelton ja Gosse olivat päättäneet myydä osakuntatalon ja jäädä asuntolaan. Shelton ei katunut päätöstä yhtään, hän kun katseli Linda nimistä tyttöä sillä silmällä...

Kun Linda lopetti shakkipelin ja lähti alakertaan, jäi Shelton katselemaan hänen peräänsä. "Tarjoan hänelle ruuan kahvilassa" hän päätti ja lähti Lindan perään.

Laamat olivat Hillien harmi, ja niitä oli yliopistolla vaikka muille jakaa. "Pois tieltä!" ärähti Shelton laamalle, joka tuli huutelemaan kannustushuutoa.

 

 Shelton tarjosikin aterian sijaan Lindalle uuden tyylin, josta tyttö ilahtui kovasti.

 Katri opiskeli kovasti, sillä hän halusi kovasti nimensä himoitulle huippuoppilaiden listalle. Tätä opiskelutahtia toive toteutuisi...

 Sheltonille tapahtuu. Linda yritti suudella häntä kiitokseksi, mutta ennenkuin ehti ajatella mitä teki, Shelton työnsi tytön kauemmas. "Anteeksi" hän kuiskasi. Linda juoksi yläkertaan.

 Gosse sen sijaan suostui suutelemaan Katrin kanssa, jota hän rakasti kovasti. Katri oli oikea unelma tyttöystävä.

 Shelton keskittyi tapahtuman jälkeen yhä enemmän shakinpeluuseen. Aina kun hän näki Lindan, hän meinasi rynnättä halaamaan naista. Mutta eihän hän uskaltanut.

 Kuten huomaatte, Linda on urheilullinen kuten Sheltonkin. Heistä tulisi hyvä pari, jos Shelton olisi hyväksynyt Lindan tekemän aloitteen. Pitääkö hänen olla niin ujo?

 Gossekin oli haluttua tavaraa. Kateriina niminen tyttö vilkuili Gossea joka päivä, mutta poika ei huomannut asiaa.

 "Piristys nyt Shelton" kehotti Gosse. "Jos et uskalla flirttailla Lindalle, kokeile muita naisia. Niitähän täällä riittää" ehdotti Gosse. Shelton nyökkäsi ja päätti ottaa neuvosta vaarin.

Ensimmäisenä hän kokeili tätä Aliisa nimistä tyttöstä. "Painu likaamasta mainettani!" kirkaisi Aliisa ja ajoi Shelton-paran ulos huoneesta.

 Seuraavaksi Shelton tunkeutui erään toisen punapään huoneeseen odottamaan hänen tuloaan.

 Tämä on kehitystä. Tämä tyttö ei sentään kirkunut Sheltonille, kehotti tätä vaan poistumaan.

 Katrilla oli uusi MP-3. Hän oli sitä mieltä, että Sheltonin sekoilut olivat aivan typeriä. Menisi vain Lindan kanssa yhteen.

 Aliisa piti muiden huoneisiin tunkeutumisesta, ja sai sen vuoksi pitkän saarnan Katrilta. "Toivottavasti pysyt vastedes poissa" hän lopetti.

 Gossen ja Katrin rakkaus ei hiipunut edes opiskelujen raskaudessa. Punapäästä tulee hyvä perijätär.

 He eivät tienneet, että Sheltonilla ja Lindalla oli salasuhde. Kumpikaan osapuoli ei halunnut muiden tietävän, että he olivat menneet yhteen. Se johtui siitä, että Shelton oli aluksi työntänyt Lindan pois. Olisi hänen mielestään noloa heti sen jälkeen rynnättä hyväksymään Linda.

 Nyt se tapahtui. Sheltonin ensisuudelma nimittäin. Oli jo aikakin, Gosse koki saman jo teininä. Ja nyt on Sheltonin ensimmäinen oppivuosi melkein ohi...

 Shelton halusi kokeilla myös muhinointia, ja Lindastakin oli mukavaa kokeilla miltä se tuntuu. Se tuntui ihanalta. Pienet perhoset lepattelivat molempien vatsassa.

 Tunkeutuja-Aliisa tuli sisään, ja huomasi heidät. "Ou." hän sanoi. Kaikki tiesivät Aliisan olevan yliopiston pahin juorukello.

 "Me vaan...me vaan..." aloitti Shelton. "Harjoiteltiin näytelmää varten!" täydensi Linda. "Juu, yliopiston näytelmää. Me saimme pääroolit, mutta emme ole aivan valmiita suutelukohtausta varten. Kai harjoitella saa" jatkoi hän valhetta.

 Ja niinpä kukaan ei saanut tietää siitä. Aliisa oli nimittäin sitä mieltä, että ketä muka kiinostaisi yliopiston näytelmä. Katri oli oppinut tanssimaan todella hyvin, ja se oli opiskelun ja Gossen ohella hänelle hyvin tärkeää.

 Katri pääsi huippuoppilaiden listoille, kuten hän toivoikin. Arvosanalla 5 mentiin läpi. Eli parhaalla.

 Samoin Gosse. Voi miten ihanaa huomata, miten pariskunta saa täydet pisteet loppukokeesta.

 

 Shelton sai arvosanaksi 2. Johtuu kai Lindan kanssa sekoilusta...

Tässä tämänkertainen osa. Jokaista pyytäisin kommentissa sanomaan, pitääkö enemmän Lindasta vai Katrista. Vielä voi äänestää, tai muuttaa aiempaa äänestystään. Ensi osassa ollaan vielä yliopistolla.